Schrijf tablet met lcd scherm

    Levertijd:1 a 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

LCD writing tablet Deze teken tablet is de perfecte oplossing voor kinderen die graag tekenen, maar ook voor iedereen die zich het leven kan voorstellen zonder handgeschreven notities. Het beschermt tevens het milieu doordat het het gebruik van traditioneel papier overbodig maakt.

De tablet heeft een speciaal aangepast scherm met een laag energieverbruik, waardoor je in combinatie met de meegeleverde stylus net zo gemakkelijk handgeschreven notities en tekeningen kunt maken als op papier - geschreven tekst verschijnt direct op het scherm en er wordt ook druk onderscheiden. Met de knop onder op het scherm kunt u de volledige scherm inhoud met slechts één klik verwijderen.

COMFORTABELE OPLOSSING
Het toestel weegt slechts 150 gram en is ultradun, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Met de vervangbare CR2016-batterij kunt u ongeveer 100.000 pagina's schetsen. De stylus in de set is net zo gemakkelijk te gebruiken als een traditionele pen. Het kan worden verborgen in de tabletbehuizing, waardoor het niet verloren kan gaan.

Eigenschappen:

Afmetingen: 22 x 14 cm

inclusief pen en cel-batterij

Educatief, creatief en milieu bewust product.

Niet alleen voor kinderen, maar voor iedereen die graag zijn talent voor tekenen op een hoger niveau wilt brengen.