Roadster ugears

    Levertijd:1 a 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Model van een klassieke sportauto. 

Uw avontuur begint wanneer u de doos opent van uw nieuwe Ugears bouwset. Dit is wanneer u de prettige geur van natuurlijk hout gaat ervaren. De heerlijke geur blijft bij u tijdens het hele bouwproces, testen en spelen. Het bouwen van het model is indrukwekkend en spannend: met uw eigen handen zet u de precies gesneden triplex onderdelen in elkaar om tot een 3D, bewegend en mechanische wonder is geschapen.

Het bouwen is alleen maar een deel van de pret: wanneer de Roadster klaar is wilt u echt zien wat zij kan doen en haar op een proefrit meenemen. Wanneer u aan komt rijden op het juiste adres adviseren wij u het model te parkeren op een goed zichtbare locatie in uw huis of kantoor. De klassieke vormen en het iconische UGears ontwerp maken de Roadster een prettige aanvulling voor ieder interieur.

Het unieke charisma van het model komt én van zijn uitstekende technische eigenschappen én van het gedetailleerde, realistische, retro ontwerp. De slimme combinatie van de triplex onderdelen van verschillende diktes, 4 en 2 mm, zorgt ervoor dat de carrosserie van de auto er gestroomlijnd en chique uit ziet. Open de motorkap en zie de krachtige V8 motor en bewegende kleppen.

Uw sportauto heeft een transmissie die drie standen heeft: naar voren, achteruit en neutraal. De rijrichting kan worden aangepast met het stuur. De schokdemper van de voorwielen laat de Roadster er nog realistischer uitzien.

Met een krachtige motor van elastiekjes kan de auto tot wel 4 meter rijden met een zigzag. De sleutel is ontworpen om er uit te zien als een reserve wiel aan de achterzijde van de Roadster.

De houten sportauto geeft u veel mogelijkheden om uw verbeelding er op los te laten maar wij adviseren om de meest spannende kenmerken van dit bijzonder model zelf uit te zoeken. Neem uw vrienden en familie mee op reis en geniet van uw vrije tijd met de UGears Roadster VM-01.

Model maat: 305 х 130 х 100 mm
Pakket maat: 370 х 170 х 420 mm
Aantal onderdelen: 437
Geschatte bouw tijd: 6 -7 uur