Bug a salt vliegen verdelger

    Levertijd:1 a 2 werkdagen
  • Beschrijving

Schiet muggen en vliegen aan flarden UITVERKOCHT

uitverkocht

Klassiek uiterlijk, meer vermogen! De Yellow 3.0 heeft alle toeters en bellen waar onze meest hardcore jagers om vragen!

De BUG-A-SALT 3.0 is speciaal afgestemd op de behoeften van de serieuzere vliegenjager. Degenen die goed overweg kunnen met dit soort apparatuur zullen verbeteringen op maat waarderen, zoals de kruisschroefbeveiliging, het nieuwe ontwerp van de trekker en het Patridge vizier (niet te verwarren met de vogel, het vizier is vernoemd naar de beroemde schutter Patridge).

We zijn erg trots op deze nieuwe, dodelijke editie van onze familie. We moeten echter waarschuwen dat in plaats van vliegen heel te laten voor een gemakkelijke opruiming, het ze uit elkaar kan spatten. Lorenzo verzekert ook dat het 3.0 model de kansen voor het neerhalen tijdens de vlucht sterk verhoogt.

BIJGEWERKTE FUNCTIES:

Nieuwe Cross-Bolt veiligheid! Als het eenmaal aan is, is het aan. Als het uit is, is het uit.
Het strakke ontwerp heeft het gevoel van de Bug-A-Salt gestroomlijnd. Het is als boter op toast.
Bijgewerkte techniek op het trekker mechanisme. Het is nu ZEER licht - dus wees voorzichtig! Uit de buurt houden van kinderen, huisdieren en idioten.
De loop is verlengd en er is een patrijsplaat toegevoegd voor zeer precies schieten. Nu kun je de vlieg zelfs in de nek raken!
Verbeterd, duurzamer zoutreservoir maakt tactisch herladen in het heetst van de strijd gemakkelijk.
Een sterkere veer zorgt voor een strakker zoutpatroon.
Niet giftig en geen batterijen nodig. Gebruikt gewoon keukenzout voor munitie.
Aanbevolen voor insecten met een zacht lichaam: gewone huisvliegen, muggen, plaag-/gifspinnen, kleine - grote (maar geen XL) kakkerlakken, lantaarnvliegen, koolwormen, oorwormen en motten.
Uitsluitend bedoeld voor gebruik door verantwoordelijke personen. Schiet niet op huisdieren, vlinders, kittens of mensen.
Inclusief 2 jaar garantie