Powerball autostart fusion pro

    Levertijd:1 a 2 werkdagen
  • Beschrijving

Autostart powerball met coole ledlights    

De geheel nieuwe Fusion Pro is een Powerball met 'onbreekbaar' autostart binnenwerk, met een 'battery-free' speedcounter én met ledlights. Deze bal heeft letterlijk alle mogelijk features in 1.

 Deze zelfstartende Powerball kan zonder startkoordje of gemotoriseerde starter gestart worden vanwege het speciale autostart binnenwerk. Dit is een uitkomst als je niet van het gepriegel met een startkoordje houdt of als je de Powerball nog niet kunt starten zonder start koordje (wat ook een vergevorderde skill is). Je kunt met de Fusion Pro dus meteen van start zonder iets te hoeven leren.

 Het unbreakable binnenwerk dat de 280Hz serie kenmerkt maakt de bal ongevoelig voor het laten vallen wat vooral in het begin nog wel eens wil voorkomen. De nieuwste generatie speedcounter die zonder batterijen werkt en is uitgerust met backlight is al geïnstalleerd waardoor je effectief kunt trainen en je resultaten realtime kunt bijhouden.

 Tot slot; de Fusion is voorzien van meerdere ledlights die een voor een oplichten naarmate je hogere toeren bereikt. Een ontzettend mooi effect dat je bovendien stimuleert om je toeren hoog te houden. Het iets zwaardere autostart binnenwerk maakt deze Powerball bovendien buitengewoon geschikt voor fitness, workout en theraptie doeleinden.

Eigenschappen:
Inclusief multi-colour ledlights
Inclusief automatische-start binnenwerk
Inclusief nieuw val-bestendig binnenwerk
Inclusief battery-free speedcounter met backlight
Inclusief papieren handleiding (nl)
Inclusief levenslange garantie