Powerball supernova 250hz

    Levertijd:1 a 2 werkdagen
  • Beschrijving

Powerball met blauwe en witte leds  

De Powerball Super Nova ® is een revolutionair nieuwe Gyroscoop die letterlijk ontploft in je handen met een ongelooflijke kracht eenmaal je de binnenste rotor laat draaien !

Volledig transparant en met een counter/speedmeter.

Voorzien van LEDs zoals de NEON uitvoeringen, met een prachtig wit en blauw licht. Geen batterijen nodig. De LES gaan branden zodra de rotor begint te draaien.

De ingebouwde digitale computer (batterijduur circa 3 jaar) bovenop de shell geeft je volledig inzicht over hoe snel of constant je de gyro draait. Deze geeft je verder belangrijke informatie zoals: hoogste snelheid per sessie, hoogste snelheid ooit, gemiddelde snelheid (perfect tegen rsi en tennisarm klachten) en huidige snelheid.

Verder is deze Powerball voorzien van een aluminium uitziende strip over de rotor, wat voor extra bling en reflectie van de ledlampjes zorgt. Door de ingebouwde dynamo worden de blauwe en witte ledlichtjes vanzelf voorzien van stroom. Deze combinatie maakt een geweldig verlichtend effect!

De Powerball Supernova is qua functies en gebruik bijna gelijk aan de Signature, alleen is de Supernova net wat meer in het oog springend.

Deze bal heeft alles in huis voor de perfecte workout, en de ultieme gadget; want de speedmeter, het geluid van de draaiende gyroscopische kern en de ledlights die steeds feller gaan branden laten je ongemerkt weten hoe je presteert. Dat ziet er fantastisch uit maar heeft ook bewezen dat je steeds weer de Powerball erbij te pakt en je daardoor steeds je grenzen verder weet te verleggen. Geen verkeerde eigenschap voor wat extra 'bling' dus !

Natuurlijk is ook deze Powerball gemaakt met een stalen kern die in de fabriek volledig is gebalanceerd wat hem snel, soepel en veilig maakt.

Met zijn briljant-witte en ice-blauwe neon rotor die draait in een volldige heldere transparante behuizing zal je goed je best moeten doen om hem niet aan iedereen die hem ziet uit te moeten lenen (goed idee om er een wristwrap bij te kopen, voor de veiligheid).